MULTISPORTUKA.no 12-16Aug2024 

"Slitsomt, men gøy" - eller hva har lyst å gjøre den siste uken i sommerferien?

Våre juniorer fra HSIL Langrenn, Lillomarka Ski og klubber i nærheten gleder seg å ta deg imot. Mange øvelser, og masse moro for alle mellom 8 og 15 år.  En fantastisk anledning til å prøve noe nytt, bli kjent med nye venner, og utforske nærområdet. 

På multisportuka kan du glede deg til spennende aktiviteter som skiskyting, terrengløp, og o-løp i vår fantastiske natur! Bli med og opplev en uke fylt med utfordringer og moro! 

Påmeldingen, trykk her  Dersom du ikke er medlem av en klubb velger du boksen merket "fritekst" i påmeldingen. 

Spørsmål

Hvis du har noen spørsmål du ikke finner svar på her,
- send oss en mail på multisportuka@gmail.com
- ring Josef Noll (HSIL), m: 9083 8066
- eller skriv dine svar inn på diskusjonsgruppen på Facebook


VELKOMMEN TIL MULTISPORTUKA 2024
12-16 August


I 2024 begynner skolene i Akershus og Oslo samtidig, og vi gleder oss til å samle deltagere og instruktører fra Lillomarka, Høybråten&Stovner, Årvoll, Hasle-Løren, Gjelleråsen, Lillestrøm, og Nittedal! Vi ønsker også barn og ungdom som ikke er aktive i en klubb velkommen til denne kule og fartsfylte aktivitetsuka i Lillomarka arena!

Påmelding skjer HER

Mer at dersom du ikke er medlem av en klubb velger du boksen merket "fritekst" i påmeldingen. 


Spørsmål

Hvis du har noen spørsmål du ikke finner svar på her, send oss en mail på multisportuka@gmail.com                          Fra arkivetHåper at dere hadde en fin sommer - og gleder dere til "den fineste uken i hele sommeren" (sitat fra en deltager). Vi håper at vi kan tilfredsstille forventninger til deltagere med mange øvelser, nye muligheter og ikke minst "slitsomt men gøy".


Oppmøte hver dag i Lillomarka arena til følgende tider: 

Merk at vi avslutter tidligere på fredagen:

Mandag: kl 08.15-15.30

Tirsdag: kl 08.15-15.30

Onsdag: kl 08.15-15.30

Torsdag: kl 08.15-15.30

Fredag: kl 08.15-13.00

Kom gjerne syklende sammen med andre, selv om vi kun trenger sykkelen på torsdag. 


Program


Ta med hver dag
- badetøy
- ekstra klær (skift) - husk: merk tøy med navn
- drikkeflaske
- ekstra mat hvis du tror du blir sulten før kl 12, eller mellom kl 12 og kl 16 (vi sørger for lunsj på mandag-onsdag)


Ta med etter aktivitet

- hjelm

- hansker

- kombisko (skisko til rulleski) og rulleski hvis dere har. Begge deler kan lånes i arenaen. 


Og til slutt, takk til Akers Avis Groruddalen for besøket på sykkeldagen. En god del av våre 200 deltager + instruktører var fortsatt ut i skogen og syklet, men mange kunne fortelle om dagen og uken ... hele teksten finner du i vår bildearkiv https://www.lillomarkaarena.no/gallery/album?uid=1103102106 og på Nettsiden til Akers Avis  https://groruddalen.no/sport/idrettsglede-uten-sidestykke/

Lyst på mer trening?

Har du lyst å fortsette å trene etter Multisportuka? Ta kontakt med en klubb i nærheten. Lenger ned finner du kontaktinfo til de klubbene som var med å gjennomføre Multisportuka.

Høybråten og Stovner IL
(HSIL) langrenn
Kontakt: langrenn@hsil.no
https://www.hsil.no/portal/arego/club/977/sport/26
Lillomarka skiklubb
Kontakt: https://www.lillomarkaski.no/p/34034/kontakt-oss
https://www.lillomarkaski.no
Oslo Skiskytterlag
Kontakt: ossl@hotmail.no
https://ossl.no/
Oslo Bryteklubb
Kontakt: post@oslobryteklubb.no
https://www.oslobryteklubb.no/
Gjelleråsen IF ski
Kontakt: ski@gif.idrett.no
https://gjellerasen-if.spoortz.no
Lørenskog ski
Kontakt: post@lorenskogski.no
https://lorenskogski.no/
Skedsmo Skiklubb
https://www.skedsmoskiklubb.no/teams/treningsgrupper
Årvoll IL langrenn
http://www.aarvoll.no
Lillomarka O-lag
Kontakt: leder@lillomarka.no
http://lillomarka.no

Bilder fra Multisportuka 

HER kan dere se bilder fra tidligere Multisportuker!

Fra arkivet: Multisportuka 2021

En stor takk til våre fantastiske deltagere, instruktører, og samarbeidspartnere.

Fra arkivet: Avslutningen av Multisportuka2020

Da er årets Multisportuka.no over. En glimrende samarbeid på tvers av klubbene i dalen, med instruktører fra HSIL, Lillomarka Ski, Gjelleråsen, Skedsmo, og Årvoll. Håper at dere deler min oppfatning om at våre instruktører var flinke til å utfordre ungene til aktivitet. Neste år blir det enda tøffere. Takk til samarbeidspartnere Oslo Bryteklubb og Oslo Skiskyterlag, som hjalp med øvelser som vi ikke kunne ha gjennomført. En ekte samarbeid i dalen! Takk også til Speidere ved Kolbotn for å kunne leie kano.

Men de viktigste er deltagerne - og så flinke og tøffe barn må en se lenge etter. Å be ungene til å vaske ut grus av sårene - dette er ikke mange som klarer det. Og som jeg skrev tidligere, ekstrem gode svømmeferdigheter av alle. Det var en glede å stå ved Badedammen og se lek i vatn. Vår devise om slitsomt, men gøy fikk noen føle på kroppen, og måtte stå over en dag. Da er det bare å trene. For oss er det gull verdt å høre at det var den beste uken i sommerferien og kan jeg påmelde meg allerede til neste år?.

Til slutt, en stor takk til foreldrene, som overlate sine ungene til oss, særlig i disse Corona tidene. Vi tok en grundig vurdering, og prøvde å holde gruppene adskilt. Hvis noen blir syke de nærmeste dagene, dra til legen, ta en Corona test, og informer Josef (SMS/m: 9083 8066) om at dere tok en test. Vi ønsker alle å bidra til at ingen blir smittet.

Vi legger ut noen bilder på https://www.lillomarkaarena.no/gallery/collections (Multisportuka - Bilder), mens det handler mest om fortelling av opplevelser. Vi ser fram til å treffe ungene igjen i siste uken i sommerferie 2021. Og som Gudbrand sier: den beste betaling er gleden i øyene til ungene. Og jeg er fullstendig enig med Gudbrand, vi fortsetter med slitsomt, men gøy med øvelser til hele kroppen.

Til slutt: Gjenglemt tøy ligger på bordet foran huset i Lillomarka Arena. Dra ditt og hent. På søndag ettermiddag flytter vi alt til Lager 1, og kaster det som ikke er hentet om 14 dager. - Vi sees i siste uken i sommerferien 2021


Fra arkivet: Akers Avis Groruddalen 2020

Verdt å lese om mestringsfølelse, samhold og stor idrettsglede fra Akers Avis Groruddalen om årets Multisportuka.