Vi gleder oss

I 2024 begynner skolene i Akershus og Oslo samtidig, og dermed gleder vi oss til at instruktører og deltagere fra Gjelleråsen, Lillestrøm, og Nittedal velkommen. 

Multisportuka er som vanlig i siste uken i sommerferien (uke 33) som er 12-16Aug2024. Gled dere til "den fineste uken i hele sommeren" (sitat fra en deltager). Vi håper at vi kan tilfredsstille forventninger til deltagere med mange øvelser, nye muligheter og ikke minst "slitsomt men gøy".

Spørsmål

Hvis du har noen spørsmål, skriv gjerne inn på vår diskusjonsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/537198717791410 

Vi åpner påmeldingen i slutten av April 2024                              ______________ fra arkivet _____________Håper at dere hadde en fin sommer - og gleder dere til "den fineste uken i hele sommeren" (sitat fra en deltager). Vi håper at vi kan tilfredsstille forventninger til deltagere med mange øvelser, nye muligheter og ikke minst "slitsomt men gøy".


Oppmøte hver dag i Lillomarka arena til følgende tider: 

Merk at vi avslutter tidligere på fredagen:

Mandag: kl 08.15-15.30

Tirsdag: kl 08.15-15.30

Onsdag: kl 08.15-15.30

Torsdag: kl 08.15-15.30

Fredag: kl 08.15-13.00

Kom gjerne syklende sammen med andre, selv om vi kun trenger sykkelen på torsdag. 


Program


Ta med hver dag
- badetøy
- ekstra klær (skift) - husk: merk tøy med navn
- drikkeflaske
- ekstra mat hvis du tror du blir sulten før kl 12, eller mellom kl 12 og kl 16 (vi sørger for lunsj på mandag-onsdag)


Ta med etter aktivitet

- hjelm

- hansker

- kombisko (skisko til rulleski) og rulleski hvis dere har. Begge deler kan lånes i arenaen. 


Spørsmål

Hvis du har noen spørsmål, skriv gjerne inn på vår diskusjonsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/537198717791410 

For personlige henvendelse, kontakt: 

Andreas Mauer:480 03 832  eller Tiril Friid-Hauglund: 930 35 978 / tiril.friidhauglund@gmail.com 

Har du noen naboer/venner som ønsker å være med? Vi har utvidet påmeldingsfristen, se  deltager.no/event/multisportuka_no  


 Påmelding gjennom deltager.no/event/multisportuka_no  - les mer nedenfor


Multisportuka.no 14.-18. August 2023

"Slitsomt men gøy!"


Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner Il’s langrennsgruppe inviterer gutter og jenter mellom 9 og 15 år, født 2008-2014 til Multisportuka.no!

Her blir det aktiviteter/trening hele dagen. I år er det 18. gang vi gjennomfører Multisportuka.no, og våre juniorer gleder seg masse til å trene med dere i en hel uke! Multisportuka avvikles som alltid i siste uke av ferien med base i Lillomarka Arena.

Påmelding gjennom deltager.no/event/multisportuka_no 

Vi sender ut oppdateringer på vår Facebookside. Meld deg også inn i Facebookgruppen vår, der kan dere komme med innspill og dialog. 

Om Multisportuka

Våre ski-juniorer er instruktører og tar deltagerne med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill, fotball, klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene.

Utstyr

 • Gode joggesko (+ et gammelt par som kan være med på aktiviteter som fotball)
 • Treningstøy
 • Rulleski hvis du har (vi har gratis utlån av rulleski, gi beskjed ved påmelding)
 • Sykkel
 • Sykkelhjelm (brukes til rulleski og sykkeltur)

Program

Vi starter hver morgen kl 08:15. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. 

Aktivitetene slutter kl.15.00, utøverne hentes innen kl 15.30.

Pris og påmelding

Pris pr. deltaker er kr. 1600.- som betales ved påmelding. Søskenmoderasjon er på kr. 900 (1600 + 900 + ....) 

På grunn av logistikk og antall instruktører har vi satt et tak på 200 deltakere.
Løpende oppdatering deles på denne nettsiden, samt på vår Facebookside

Påmelding er bindende. Ved kansellering innen 1. august blir påmeldingsavgift erstattet minus 100 kr administrasjonsavgift. Etter 1. august er kun sykdom/skade gyldig grunn for kansellering, med 50% administrasjonsavgift. Blir det kansellering pga Corona/COVID-19 erstatter vi påmeldingsavgift minus 50 kr.


Ønsker du mer info?
Josef Noll: 9083 8066

Tiril Friid Hauglund: 9303 5978 / tiril.friidhauglund@gmail.com 


 Meldt deg på nå: deltager.no/event/multisportuka_no 


Og til slutt, takk til Akers Avis Groruddalen for besøket på sykkeldagen. En god del av våre 200 deltager + instruktører var fortsatt ut i skogen og syklet, men mange kunne fortelle om dagen og uken ... hele teksten finner du i vår bildearkiv https://www.lillomarkaarena.no/gallery/album?uid=1103102106 og på Nettsiden til Akers Avis  https://groruddalen.no/sport/idrettsglede-uten-sidestykke/

Ris & Ros

Har dere noen tipps om hvordan vi kan bli bedre? Gjerne legg inn på Google Forms  https://forms.gle/f7rUydZtk2mynUB7A 

-  ... gjerne legge inn på Multisportukas Diskusjonforum (facebook) ...

Fra arkivet - Torsdag, den store sykkeldagen - 
Fredag, Multisportkonkurransen

På torsdag starter den store sykkeldagen, med 4 forskjellige distanser. Bli forberedt på en del stier, bratte bakker og en herlig mestringsfølelse etter at vi kommet tilbake til arena.

 •  Tar med på tur: en liten sekk, reserveslange, stormatpakke, drikkeflaske", og skifte-/badetøy til etterpå. Vi starter grilling rett etter syklingen ca kl 14, og ungene kan dra hjem fra kl 15. - Vi møtes i Lillomarka Arena kl 08:30 - les mer på Infobrev om sykkeldagen (torsdag),
 • Tar gjerne en gjennomgang på sykkel, slik at det er
  a) nok profil på dekk - vi sykler over grus og stein,
  b) sjekk bremsene - trist å havne i grøfta fordi bremsen ikke virker
  c) sett opp sete - så mye lettere å sykle med strake bein
 • Vi har en enkel verksted oppe fra 0900-1000 i arena, tar med bremseklosser, wire, setestang eller dekk hvis noe må skiftes 
 • til Multisportkonkurransen på fredag: Det blir en del lagkonkurranser/ gruppeoppgaver i Lillomarka arena. Tar med løpesko - Vi avslutter årets Multisportuka med premieutdeling kl 1330 og deltagere hentes/drar hjem innen kl 14.

Fra archivet: Dere har fantastiske unger!

I går (mandag) gikk det galt, 4 ungene måtte gå hjem i badeshorts fordi døren til lager 3 hadde låst seg. Tenk: gå hjem uten mobil - en krise!

I dag gikk det galt, regnværet har tatt tre av våre mange telt. Men til gjengjeld: Regnværet som var meldt til kl 1400 kommet ikke før kl 1630. 

"Slitsomt, men gøy". Slitsomt gjelder i hvert fall for instruktører, å lede en flock med unger er god trening. Gøy, ja, jeg tror nesten alle er med i den beskrivelsen. I år har vi så mye pågangsmot, f.eks. svømme med Josef gjennom badedammen og tilbake (på lengs!), ta på seg rulleski og prøver bakkene, utfordre seg selv og andre i stafett og med nye øvelser. En glede å kunne være med.

Satser på at de kommende dager blir like fine. På Bildegalleri til Multisportuka finner dere en glimt av hva ungene er med på. Vi publiserer ikke nærbilder (personvern), med unntak av Nora, Isa og Maja som vil bli vist - og gleder seg til de blir så gammel at de kan bli instruktør under Multisportuka.
Vi har en del diskusjoner, bl.a. gjenglemt tøy, henting, osv, se gjerne vår Diskusjonsgruppe på Facebook.

PS: Takk til at dere låne oss deres fantastiske unger for denne uken.
PPS: Og takk til alle som er miljøbevisst, kommer på sykkel eller kjøre sammen. Vi trenger å enhver tiltak til å redusere utslipp.

Lyst på mer trening?

Har du lyst å fortsette å trene etter Multisportuka? Ta kontakt med en klubb i nærheten. Lenger ned finner du kontaktinfo til de klubbene som var med å gjennomføre Multisportuka.

Høybråten og Stovner IL
(HSIL) langrenn
Kontakt: langrenn@hsil.no
https://www.hsil.no/portal/arego/club/977/sport/26
Lillomarka skiklubb
Kontakt: https://www.lillomarkaski.no/p/34034/kontakt-oss
https://www.lillomarkaski.no
Oslo Skiskytterlag
Kontakt: ossl@hotmail.no
https://ossl.no/
Oslo Bryteklubb
Kontakt: post@oslobryteklubb.no
https://www.oslobryteklubb.no/
Gjelleråsen IF ski
Kontakt: ski@gif.idrett.no
https://gjellerasen-if.spoortz.no
Lørenskog ski
Kontakt: post@lorenskogski.no
https://lorenskogski.no/
Skedsmo Skiklubb
https://www.skedsmoskiklubb.no/teams/treningsgrupper
Årvoll IL langrenn
http://www.aarvoll.no
Lillomarka O-lag
Kontakt: leder@lillomarka.no
http://lillomarka.no

Bilder fra Multisportuka 

HER kan dere se bilder fra tidligere Multisportuker!

Fra arkivet: Multisportuka 2021

En stor takk til våre fantastiske deltagere, instruktører, og samarbeidspartnere.

 • Gjenglemt: Vi har to sekker med gjenglemt, bl.a. Kombiskisko og Salomon trainingssko. Sekker står i lager 1 i arena. Stikk innom Lillomarka Arena tirs 17Aug2021 eller tors  19Aug2021 kl 1800 og be om at lager blir åpnet. 
 • Våre fantastiske samarbeidspartnere: Vi ønsker å takke Apalløkka skole (Elisabeth, Kamal, Jan Erik) og Bjørnåsen skole (Hilde) for lån av kano, Bydelen (Mikael, Kari) for lån av telt, Nærbakst fort brød og boller, og Akers Avis Groruddalen for mediedekning.
 • Multisportuka er en samarbeid på tvers av klubber i dalen. Takk til Høybråten og Stovner HSIL langrenn og Lillomarka ski for støtten siden oppstart i 2006, og hjelp med øvelser/instruktører fra Oslo Skiskytterlag, Oslo Bryteklubb, Lillomarka O-lag, Gjelleråsen IF ski, Lørenskog ski, Skedmo Skiklubb, Årvoll IL langrenn, Nittedal IL
 • Deltagerne for en kjempeflott innstilling: "Vi er med i alt" og foreldre for tilliten. Det ble legevakt i år også og en god del skrubbsår. Det ser ut at vi klarte å holde delta-varianten utenfor. 

Vi var heldige (igjen) med været, og kunne nyte uken ute i naturen.  Og som Akers Avis Groruddalen skrev: "Multisportuka traff blink nok en gang".  Les hele rapporten fra Multisportuka i vår bildegalleri.

Og hvis du har noen kommentarer, gjerne bruk 2 min på "Ris & Ros til Multisportuka.no".  Vi sees i 2022, i siste uken i sommerferien.

Fra arkivet: Avslutningen av Multisportuka2020

Da er årets Multisportuka.no over. En glimrende samarbeid på tvers av klubbene i dalen, med instruktører fra HSIL, Lillomarka Ski, Gjelleråsen, Skedsmo, og Årvoll. Håper at dere deler min oppfatning om at våre instruktører var flinke til å utfordre ungene til aktivitet. Neste år blir det enda tøffere. Takk til samarbeidspartnere Oslo Bryteklubb og Oslo Skiskyterlag, som hjalp med øvelser som vi ikke kunne ha gjennomført. En ekte samarbeid i dalen! Takk også til Speidere ved Kolbotn for å kunne leie kano.

Men de viktigste er deltagerne - og så flinke og tøffe barn må en se lenge etter. Å be ungene til å vaske ut grus av sårene - dette er ikke mange som klarer det. Og som jeg skrev tidligere, ekstrem gode svømmeferdigheter av alle. Det var en glede å stå ved Badedammen og se lek i vatn. Vår devise om slitsomt, men gøy fikk noen føle på kroppen, og måtte stå over en dag. Da er det bare å trene. For oss er det gull verdt å høre at det var den beste uken i sommerferien og kan jeg påmelde meg allerede til neste år?.

Til slutt, en stor takk til foreldrene, som overlate sine ungene til oss, særlig i disse Corona tidene. Vi tok en grundig vurdering, og prøvde å holde gruppene adskilt. Hvis noen blir syke de nærmeste dagene, dra til legen, ta en Corona test, og informer Josef (SMS/m: 9083 8066) om at dere tok en test. Vi ønsker alle å bidra til at ingen blir smittet.

Vi legger ut noen bilder på https://www.lillomarkaarena.no/gallery/collections (Multisportuka - Bilder), mens det handler mest om fortelling av opplevelser. Vi ser fram til å treffe ungene igjen i siste uken i sommerferie 2021. Og som Gudbrand sier: den beste betaling er gleden i øyene til ungene. Og jeg er fullstendig enig med Gudbrand, vi fortsetter med slitsomt, men gøy med øvelser til hele kroppen.

Til slutt: Gjenglemt tøy ligger på bordet foran huset i Lillomarka Arena. Dra ditt og hent. På søndag ettermiddag flytter vi alt til Lager 1, og kaster det som ikke er hentet om 14 dager. - Vi sees i siste uken i sommerferien 2021


Fra arkivet: Akers Avis Groruddalen 2020

Verdt å lese om mestringsfølelse, samhold og stor idrettsglede fra Akers Avis Groruddalen om årets Multisportuka.