Oppmøte alle dager i Lillomarka Arena 


Vi flytter alt aktivitet til Lillomarka Arena og området rundt. Det blir for fullt i Apalløkka hallen, i.o.m. at Ammerud basket har basketcamp samtidig.  

Mandag kl 08:30 - Oppmøtested er Lillomarka Arena (Bergensveien 80, Oslo).

Multisportuka foregår i år i Lillomarka arena (https://plus.codes/9FFGXVCH+Q8), og derifra drar vi ut til aktiviteter. Programmet 2020 er som følgende:

 • Mandag og Tirsdag: Myrfotball, svømming, løp, bryting, bading og mye mer
 • Onsdag: Rulleski, skyting, kano og andre multisportaktiviteter - tar med kombisko (langrenn) og rulleski (hvis du har - vi har også sko og rulleski til leie)
 • Torsdag: Den store sykkeldagen, mer info på HSIL:Sykling - tar med matpakke med mye mat
 • Fredag: Multisportkonkurranse - med en rekke aktiviteter

Vi vil anbefale barna å ha med godt med trenings (to skift)- og skiftetøy samt ekstra sko hver dag. For de som ønsker å dusje, er det mulig. Det blir mulighet til å oppbevare bager. Ta med en drikkeflaske til påfyll alle dager.Jum

Det oppfordres til ikke å ha med verdisaker. Multisportukas arrangør er ikke ansvarlig for å erstatte verdisaker som blir ødelagt/borte/stjålet. Husk å merke alt tøyet/utstyr godt.

Alle barn må hentes innen kl 1600 (Fredag kl 13). Etter avtalt hentetid går ansvaret for barna over på foreldre/foresatte.

Les mer på Infobrev til Multisportuka.no og Smitteverregler (nedenfor)


IDRETTENS  og MULTISPORTUKAs SMITTEVERNREGLER

Aller først noen regler om smittevern  som gjelder for idretten og dermed også under Multisportuka.no – Vi har tilpasset regler og ført opp noen anbefalinger

 1. Ikke møt på  hvis du er syk og meld straks fra til Josef Noll, m: 9083 8066 (SMS) hvis du blir syk. Blir du syk under trening, meldt fra til leder/trener.
 2. Vask eller desinfiser hendene før treningen starter og praktiser allment godt smittevern før under og etter hver treningsøkt. (Alle får anti-bac på hender hver dag når de møter og før  det spises lunsj og når dagen slutter)
 3. Når vi bytte utstyr, f.eks. rulleski, blir utstyr desinfisert. Vi anbefaler egne skisko (kombisko) og handsker.
 4. Vi har maks 20 utøvere i hver treningsgruppe og minst 1 leder/trener per gruppe. Samtidig oppmøte av flere grupper kan skje hvis disse gruppene kan skilles tilstrekkelig og ha hver sin leder. 
 5. Inndeling i grupper skjer etter alder på mandag. Du blir i din gruppe hele uken, ikke skift til andre grupper.
 6. Tilfeldig og kortvarig fysisk kontakt under treningsaktivitet er tillatt for utøvere under 20 år, men unngå fysisk kontakt over lang tid. 
 7. Vi fører lister hver dag over alle deltager, og har adresser og telefonnummer til foresatte/foreldre. Er det andre en foresatte som lever barna, si ifra.

Allmenn smittevern

 1. Ikke host, nys eller spytt innenfor 2m avstand til en annen person og bruk engangstørk ved behov
 2. Begrens kontakt mellom hånd og ansikt og berør minst mulig av felles utstyr og gjenstander.
 3. Rengjør med vann og såpe alt felles utstyr før og etter bruk og ved nødvendig bytte mellom personer - vi kommer til å bruke anti-bac
 4. Testløp/enkle konkurranser  kan gjennomføres som en del av treningen og regnes ikke som et eget arrangement.

Spesielle anbefalinger for Multisportuka

 1. Bruk av garderobe er meget begrenset, unngå fysisk kontakt mellom personer og tøy.
 2. Dusj bare hjemme. Vi anbefaler bading i badedammen.  
 3. Alle skal bruke egen drikkeflaske hele uka. Drikkeflasken SKAL merkes med navn. Til saft brukes drikkeflaske. Pappkrus kan bare brukes unntaksvis.
 4. Alle får drikke i egne kartonger, feks melk.
 5. Alle får egne matpakker, inkludert også en brødskive uten pålegg
 6. Vi anbefaler at barn kommer syklende, gjerne med en voksen i følge.

Vi er klar - og gleder oss å ta imot dere. Med 200 deltager og Corona-smitte blir det et litt strengere regime enn de fleste kjenner - vi må holde oss mer innenfor våre grupper. 

Mandag kl 08:30 ønsker vi dere alle velkommen til årets utgave av Multisportsuka. Oppmøtested er Apalløkkahallen på Ammerud (Tjernveien 12) på mandag til onsdag. Det er fint om dere kommer i god tid, og at en forelder/foresatt kan bli med den første halvtimen kl 08:30-09:00 hvor vi har registrering, en gjennomgang av uka og praktisk informasjon. Her blir det mulig å stille spørsmål dersom dere lurer på noe. Programmet begynner kl 09:00.

Oppmøte er mandag og tirsdag kl 08:45 ved Apalløkkahallen, og onsdag til fredag ved Lillomarka arena. Instruktørene har opprop hver dag, og øktene begynner kl 09.00. Rulleski/rulleskøyter er satt opp på onsdag. Hvis dere har/kan skaffe kombisko, gjerne ta dem med. 

I Apalløkkahallen har vi tilgang på garderober og eget oppholdsrom for lunsj. Det serveres lunsj kl. 1130-1300. I tillegg serverer vi frukt og drikke etter siste økt.

Vi vil anbefale barna å ha med godt med trenings (to skift)- og skiftetøy samt ekstra sko hver dag. For de som ønsker å dusje, er det mulig. Det blir mulighet til å oppbevare bager, hvor må vi avklare mht smitteregler.

Det oppfordres til ikke å ha med verdisaker. Dersom noen allikevel må medbringe dette, kan det låses inn i skap av instruktørene. Multisportukas arrangør er ikke ansvarlig for å erstatte verdisaker som kan bli ødelagt /borte/stjålet. Husk å merke alt tøyet/utstyr godt.

Alle barn må hentes innen kl 1600. Etter avtalt hentetid går ansvaret for barna over på foreldre/foresatte.

Mandag og tirsdag: Vi har en rekke aktiviteter som bryting, turn, myrfotball, bading, og mye mer. Detaljert program legges ut en uke før oppstart.

Onsdag: Arena-dagen med skiskyting, rulleski, kano og andre multisportsaktiviteter. Dere lærer litt om kanopadling, orientering og andre aktiviteter. Vi møte i Lillomarka arena.

Torsdag: Sykkeldagen, mer info på HSIL:Sykling.
Oppmøte Lillomarka arena: Dagstur med sykkel. Ta med med sykkel og hjelm. Det kan være lurt å ha briller og hansker også for de som har dette. Brillene er for å beskytte øynene for steinsprut og insekter. Send også med barna en ekstra slange dersom de punkterer. Barna sykler med en liten sekk med drikke og mat for dagsturen. Barna har med drikke og matpakke hjemmefra til lunsj denne dagen. Vi serverer grillmat inne i arena på ettermiddagen, hvor vi sykler litt sykkel-cross. Foreldre er hjertelig velkommen, ta med grillmat til dere selv. - Og hvis du vil være med på sykkeltur, hjertelig velkommen som "hjelperytter"
Barna hentes ved Lillomarka arena som normalt kl 1600. - Sykkel tas med hjem denne dagen.

Fredag treffes vi ved Lillomarka arena for en lagkonkurranse. Nærmere info om lagkonkurranse kommer senere. Multisportuka avsluttes i Lillomarka arena kl. 1300.

Les mer på Infobrev til Multisportuka.no

Vi er fulltegnet med 200 deltager. Beklager, ingen plasser ledig. Men, vi har opprettet en venteliste, og kommer å kjøre "første man til mølla" hvis noen må trekke seg:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9E3nSrjntbgxnWoSUq_fFzq-T-nlY5RBGM4Gq4xreUZ6ipw/viewform?usp=sf_link

PS: Hvis det skulle vise seg at vi må kansellere pga en ny Corona runde, refunderer vi påmeldingsavgift -60 kr (som er avgift til deltager.no).


Venteliste Multisportuka 2020

Vi er fulltegnet med 200 deltager. Beklager, ingen plasser ledig.
Men, vi har opprettet en venteliste, og kommer å kjøre "første man til mølla" hvis noen må trekke seg:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9E3nSrjntbgxnWoSUq_fFzq-T-nlY5RBGM4Gq4xreUZ6ipw/viewform?usp=sf_link


(opprinnelig invitasjon: https://deltager.no/multisportuka)

"Slitsomt, men gøy".

Vi er fulltegnet med 200 deltager.
(Gå inn på https://deltager.no/multisportuka og start påmeldingen. "Feriens høydepunkt", som mange deltager sier. Våre juniorer gleder seg å ta imot deres barn/unge, og sørge for at enhver blir ordentlig sliten.

Håper at dere kan hjelpe med og sprer budskapet. Takk)

Gudbrand & Josef (på veiene av juniorer i HSIL og Lillomarka ski)

PS: Hvis det skulle vise seg at vi må kansellere pga en ny Corona runde, refunderer vi påmeldingsavgift -60 kr (som er avgift til deltager.no).


Multisportuka.no blir 10-14Aug2020

Vi regner med at vi kan gjennomføre Multisportuka.no - men det blir en god del begrensninger - se:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/5/nsfs-koronaveileder/

Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner IL inviterer 𝗴𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗴 𝗷𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 mellom 𝟵 𝗼𝗴 15 år til Multisportuka, 10-14Aug2020. Vi blir ca 160 deltager, og våre 40 instruktører gleder seg å ta imot deres barn/ungdommer. 

Her blir det aktiviteter/trening hele dagen. Vi har varierte og spennende økter med 𝗿𝘂𝗹𝗹𝗲𝘀𝗸𝗶, 𝘀𝘆𝗸𝗸𝗲𝗹, bryting, 𝗼𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝘀𝗸𝘆𝘁𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴, 𝗸𝗮𝗻𝗼𝗽𝗮𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹, 𝗺𝘆𝗿𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹, 𝗸𝗹𝗮𝘁𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗻𝗱𝘆 𝗽å 𝗿𝘂𝗹𝗹𝗲𝘀𝗸𝗶, 𝗲𝗹𝗴𝗵𝘂𝗳𝘀 og ikke minst diverse morsomme multisportkonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene. Vi har utlån av rulleski for de som ikke har, men gi beskjed ved påmeldingen. 

Vi starter 𝗵𝘃𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗹. 0830. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. Aktivitetene slutter kl. 1530, utøverne hentes innen kl 1600.


Trenger du mer info:
Gudbrand Bakke, m: 9587 2800
Josef Noll, m: 9083 8066

Påmeldingen åpner i mai: http://multisportuka.no

Velkommen til Multisportuka.no

I siste uken i sommerferien organiserer Lillomarka Ski og Høybråten og Stovner langrenn (HSIL) en uke med aktiviteter fro barn mellom 9 og 15 år. Devisen er "slitsomt, men gøy". Det er fokus på nye ting, skiskyting, myrfotball, rulleski, og mye annet.


Levert av IdrettenOnline