Multisportuka.no 14.-18. August 2023

"Slitsomt men gøy!"


Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner Il’s langrennsgruppe inviterer gutter og jenter mellom 9 og 15 år, født 2008-2014 til Multisportuka.no!

Her blir det aktiviteter/trening hele dagen. I år er det 18. gang vi gjennomfører Multisportuka.no, og våre juniorer gleder seg masse til å trene med dere i en hel uke! Multisportuka avvikles som alltid i siste uke av ferien med base i Lillomarka Arena.

Påmelding gjennom deltager.no/event/multisportuka_no 

Vi sender ut oppdateringer på vår Facebookside. Meld deg også inn i Facebookgruppen vår, der kan dere komme med innspill og dialog. 

Om Multisportuka

Våre ski-juniorer er instruktører og tar deltagerne med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill, fotball, klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene.

Utstyr

 • Gode joggesko (+ et gammelt par som kan være med på aktiviteter som fotball)
 • Treningstøy
 • Rulleski hvis du har (vi har gratis utlån av rulleski, gi beskjed ved påmelding)
 • Sykkel
 • Sykkelhjelm (brukes til rulleski og sykkeltur)

Program

Vi starter hver morgen kl 08:30. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. 

Aktivitetene slutter kl.1530, utøverne hentes innen kl 1600.

Pris og påmelding

Pris pr. deltaker er kr. 1600.- som betales ved påmelding. Søskenmoderasjon er på kr. 900 (1600 + 900 + ....) 

På grunn av logistikk og antall instruktører har vi satt et tak på 200 deltakere.
Løpende oppdatering deles på denne nettsiden, samt på vår Facebookside

Påmelding er bindende. Ved kansellering innen 1. august blir påmeldingsavgift erstattet minus 100 kr administrasjonsavgift. Etter 1. august er kun sykdom/skade gyldig grunn for kansellering, med 50% administrasjonsavgift. Blir det kansellering pga Corona/COVID-19 erstatter vi påmeldingsavgift minus 50 kr.


Ønsker du mer info?
Josef Noll: 9083 8066

Tiril Friid Hauglund: 9303 5978 / tiril.friidhauglund@gmail.com 


 Meldt deg på nå: deltager.no/event/multisportuka_no 


T-shirt fra Multisportuka.no har kommet

Instruktør Hennie med t-shirt fra MultisportukaNå har t-shirt til Multisportuka.no kommet. Alle som ikke har fått kan stikke innom Lillomarka arena på de følgende tidspunkter og plukker t-shirt (ta gjerne med til kompis/vennen). Vi er i arena:
- Tir 13Sep2022 kl 1800-1900 som del av Lillomarka Ski trening
- Tor 8Sep2022 kl 1800-1900 som del av HSIL poengløp
- Søn 4Sep2022 kl 1500-1600 som del av Lillomarka Ski kick-off

... gjerne legge inn på Multisportukas Diskusjonforum (facebook) ...


Ris & Ros 

Har dere noen tipps om hvordan vi kan bli bedre? Gjerne legg inn på Google Forms  https://forms.gle/f7rUydZtk2mynUB7A 


Og til slutt, takk til Akers Avis Groruddalen for besøket på sykkeldagen. En god del av våre 200 deltager + instruktører var fortsatt ut i skogen og syklet, men mange kunne fortelle om dagen og uken ... hele teksten finner du i vår bildearkiv https://www.lillomarkaarena.no/gallery/album?uid=1103102106 og på Nettsiden til Akers Avis  https://groruddalen.no/sport/idrettsglede-uten-sidestykke/

Torsdag, den store sykkeldagen -
Fredag, Multisportkonkurransen

På torsdag starter den store sykkeldagen, med 4 forskjellige distanser. Bli forberedt på en del stier, bratte bakker og en herlig mestringsfølelse etter at vi kommet tilbake til arena.

 •  Tar med på tur: en liten sekk, reserveslange, stormatpakke, drikkeflaske", og skifte-/badetøy til etterpå. Vi starter grilling rett etter syklingen ca kl 14, og ungene kan dra hjem fra kl 15. - Vi møtes i Lillomarka Arena kl 08:30 - les mer på Infobrev om sykkeldagen (torsdag),
 • Tar gjerne en gjennomgang på sykkel, slik at det er
  a) nok profil på dekk - vi sykler over grus og stein,
  b) sjekk bremsene - trist å havne i grøfta fordi bremsen ikke virker
  c) sett opp sete - så mye lettere å sykle med strake bein
 • Vi har en enkel verksted oppe fra 0900-1000 i arena, tar med bremseklosser, wire, setestang eller dekk hvis noe må skiftes 
 • til Multisportkonkurransen på fredag: Det blir en del lagkonkurranser/ gruppeoppgaver i Lillomarka arena. Tar med løpesko - Vi avslutter årets Multisportuka med premieutdeling kl 1330 og deltagere hentes/drar hjem innen kl 14.

Dere har fantastiske unger!

I går (mandag) gikk det galt, 4 ungene måtte gå hjem i badeshorts fordi døren til lager 3 hadde låst seg. Tenk: gå hjem uten mobil - en krise!

I dag gikk det galt, regnværet har tatt tre av våre mange telt. Men til gjengjeld: Regnværet som var meldt til kl 1400 kommet ikke før kl 1630. 

"Slitsomt, men gøy". Slitsomt gjelder i hvert fall for instruktører, å lede en flock med unger er god trening. Gøy, ja, jeg tror nesten alle er med i den beskrivelsen. I år har vi så mye pågangsmot, f.eks. svømme med Josef gjennom badedammen og tilbake (på lengs!), ta på seg rulleski og prøver bakkene, utfordre seg selv og andre i stafett og med nye øvelser. En glede å kunne være med.

Satser på at de kommende dager blir like fine. På Bildegalleri til Multisportuka finner dere en glimt av hva ungene er med på. Vi publiserer ikke nærbilder (personvern), med unntak av Nora, Isa og Maja som vil bli vist - og gleder seg til de blir så gammel at de kan bli instruktør under Multisportuka.
Vi har en del diskusjoner, bl.a. gjenglemt tøy, henting, osv, se gjerne vår Diskusjonsgruppe på Facebook.

PS: Takk til at dere låne oss deres fantastiske unger for denne uken.
PPS: Og takk til alle som er miljøbevisst, kommer på sykkel eller kjøre sammen. Vi trenger å enhver tiltak til å redusere utslipp.

Program Multisportuka.no 15-19 August 2022

Vi er i gang: "Slitsomt men gøy!"

Kjære foreldre/foresatte til deltager på Multisportuka 2022

Våre 30 instruktører, som er trenere og juniorløpere fra Lillomarka ski, HSIL og klubber omkring ønsker velkommen til Multisportuka.no, 15-19Aug2022. Vi har totalt 200 deltager og legger opp til en uke med moro, vennskap og utfordringer. For de eldste blir uken en ordentlig treningsuke, mens de yngre kan glede seg til nye opplevelser. Gruppeinndeling ble gjennomført på mandag i Lillomarka arena.

Ta med hver dag

 • badetøy
 • ekstra klær (skift)
 • drikkeflaske
 • ekstra mat hvis du tror du blir sulten før kl 12, eller mellom kl 12 og kl 16 (vi sørger for lunsj på mandag-onsdag)

husk: merk tøy med navn

Ta gjerne med utstyr til rulleski på mandag. Vi låser inn, og da kan utstyret tas med hjem etter vi er ferdige. Ta med:

 • kombiskisko som har ankelstøtte.
 • hjelm
 • rulleski - hvis dere har

Til skogsutfordringer, ta med et par mer utslitte joggesko. Sørg for at skoene er knyttet godt.

Til den store sykkeldagen (torsdag) har vi ekstra info Sykkeldagen

Program

Mandag kl 08:15 ønsker vi dere alle velkommen til årets utgave av Multisportsuka. Oppmøtested er Lillomarka Arena (Hukenveien 29). Det er fint om dere kommer i god tid, og at en forelder/foresatt kan bli med den første halvtimen kl 08:15-08:45 hvor vi har registrering, en gjennomgang av uka og praktisk informasjon. Her blir det mulig å stille spørsmål dersom dere lurer på noe. Programmet begynner kl 08:45.


Det serveres lunsj kl. 1130-1300. I tillegg serverer vi frukt og drikke etter siste økt. Se info om mat lenger ned.

Vi vil anbefale barna å ha med godt med trenings (to skift)- og skiftetøy samt ekstra sko hver dag. Vi har begrenset med dusjmulighet, og anbefaler å hoppe i badedammen.

Det oppfordres til ikke å ha med verdisaker. Multisportukas arrangør er ikke ansvarlig for å erstatte verdisaker som blir ødelagt/borte/stjålet. Husk å merke alt tøyet/utstyr godt.

Alle barn må hentes innen kl 1600 (kl 14 på fredag). Etter avtalt hentetid går ansvaret for barna over på foreldre/foresatte. Oppdateringer sendes ut på Multisportuka.no, men følg gjerne med i Multisportukas Facebookgruppe.

Du kan også ring/sms til Josef Noll 9083 8066 eller Tiril Friid Hauglund: 9303 5978 / tiril.friidhauglund@gmail.com 


Lyst på mer trening?

Har du lyst å fortsette å trene etter Multisportuka? Ta kontakt med en klubb i nærheten. Lenger ned finner du kontaktinfo til de klubbene som var med å gjennomføre Multisportuka.

Høybråten og Stovner IL
(HSIL) langrenn
Kontakt: langrenn@hsil.no
https://www.hsil.no/portal/arego/club/977/sport/26
Lillomarka skiklubb
Kontakt: https://www.lillomarkaski.no/p/34034/kontakt-oss
https://www.lillomarkaski.no
Oslo Skiskytterlag
Kontakt: ossl@hotmail.no
https://ossl.no/
Oslo Bryteklubb
Kontakt: post@oslobryteklubb.no
https://www.oslobryteklubb.no/
Gjelleråsen IF ski
Kontakt: ski@gif.idrett.no
https://gjellerasen-if.spoortz.no
Lørenskog ski
Kontakt: post@lorenskogski.no
https://lorenskogski.no/
Skedsmo Skiklubb
https://www.skedsmoskiklubb.no/teams/treningsgrupper
Årvoll IL langrenn
http://www.aarvoll.no
Lillomarka O-lag
Kontakt: leder@lillomarka.no
http://lillomarka.no

Bilder fra Multisportuka 

HER kan dere se bilder fra tidligere Multisportuker!

Fra arkivet: Multisportuka 2021

En stor takk til våre fantastiske deltagere, instruktører, og samarbeidspartnere.

 • Gjenglemt: Vi har to sekker med gjenglemt, bl.a. Kombiskisko og Salomon trainingssko. Sekker står i lager 1 i arena. Stikk innom Lillomarka Arena tirs 17Aug2021 eller tors  19Aug2021 kl 1800 og be om at lager blir åpnet. 
 • Våre fantastiske samarbeidspartnere: Vi ønsker å takke Apalløkka skole (Elisabeth, Kamal, Jan Erik) og Bjørnåsen skole (Hilde) for lån av kano, Bydelen (Mikael, Kari) for lån av telt, Nærbakst fort brød og boller, og Akers Avis Groruddalen for mediedekning.
 • Multisportuka er en samarbeid på tvers av klubber i dalen. Takk til Høybråten og Stovner HSIL langrenn og Lillomarka ski for støtten siden oppstart i 2006, og hjelp med øvelser/instruktører fra Oslo Skiskytterlag, Oslo Bryteklubb, Lillomarka O-lag, Gjelleråsen IF ski, Lørenskog ski, Skedmo Skiklubb, Årvoll IL langrenn, Nittedal IL
 • Deltagerne for en kjempeflott innstilling: "Vi er med i alt" og foreldre for tilliten. Det ble legevakt i år også og en god del skrubbsår. Det ser ut at vi klarte å holde delta-varianten utenfor. 

Vi var heldige (igjen) med været, og kunne nyte uken ute i naturen.  Og som Akers Avis Groruddalen skrev: "Multisportuka traff blink nok en gang".  Les hele rapporten fra Multisportuka i vår bildegalleri.

Og hvis du har noen kommentarer, gjerne bruk 2 min på "Ris & Ros til Multisportuka.no".  Vi sees i 2022, i siste uken i sommerferien.

IDRETTENS  og MULTISPORTUKAs SMITTEVERNREGLER

Aller først noen regler om smittevern  som gjelder for idretten og dermed også under Multisportuka.no – Vi har tilpasset regler og ført opp noen anbefalinger

 1. Ikke møt på  hvis du er syk og meld straks fra til Josef Noll, m: 9083 8066 (SMS) hvis du blir syk. Blir du syk under trening, meldt fra til leder/trener.
 2. Vask eller desinfiser hendene før treningen starter og praktiser allment godt smittevern før under og etter hver treningsøkt. (Alle får anti-bac på hender hver dag når de møter og før  det spises lunsj og når dagen slutter)
 3. Når vi bytte utstyr, f.eks. rulleski, blir utstyr desinfisert. Vi anbefaler egne skisko (kombisko) og handsker.
 4. Vi har maks 20 utøvere i hver treningsgruppe og minst 1 leder/trener per gruppe. Samtidig oppmøte av flere grupper kan skje hvis disse gruppene kan skilles tilstrekkelig og ha hver sin leder. 
 5. Inndeling i grupper skjer etter alder på mandag. Du blir i din gruppe hele uken, ikke skift til andre grupper.
 6. Tilfeldig og kortvarig fysisk kontakt under treningsaktivitet er tillatt for utøvere under 20 år, men unngå fysisk kontakt over lang tid. 
 7. Vi fører lister hver dag over alle deltager, og har adresser og telefonnummer til foresatte/foreldre. Er det andre en foresatte som lever barna, si ifra.

Allmenn smittevern

 1. Ikke host, nys eller spytt innenfor 2m avstand til en annen person og bruk engangstørk ved behov
 2. Begrens kontakt mellom hånd og ansikt og berør minst mulig av felles utstyr og gjenstander.
 3. Rengjør med vann og såpe alt felles utstyr før og etter bruk og ved nødvendig bytte mellom personer - vi kommer til å bruke anti-bac
 4. Testløp/enkle konkurranser  kan gjennomføres som en del av treningen og regnes ikke som et eget arrangement.

Spesielle anbefalinger for Multisportuka

 1. Bruk av garderobe er meget begrenset, unngå fysisk kontakt mellom personer og tøy.
 2. Dusj bare hjemme. Vi anbefaler bading i badedammen.  
 3. Alle skal bruke egen drikkeflaske hele uka. Drikkeflasken SKAL merkes med navn. Til saft brukes drikkeflaske. Pappkrus kan bare brukes unntaksvis.
 4. Alle får drikke i egne kartonger, feks melk.
 5. Alle får egne matpakker, inkludert også en brødskive uten pålegg
 6. Vi anbefaler at barn kommer syklende, gjerne med en voksen i følge.

Fra arkivet: Avslutningen av Multisportuka2020

Da er årets Multisportuka.no over. En glimrende samarbeid på tvers av klubbene i dalen, med instruktører fra HSIL, Lillomarka Ski, Gjelleråsen, Skedsmo, og Årvoll. Håper at dere deler min oppfatning om at våre instruktører var flinke til å utfordre ungene til aktivitet. Neste år blir det enda tøffere. Takk til samarbeidspartnere Oslo Bryteklubb og Oslo Skiskyterlag, som hjalp med øvelser som vi ikke kunne ha gjennomført. En ekte samarbeid i dalen! Takk også til Speidere ved Kolbotn for å kunne leie kano.

Men de viktigste er deltagerne - og så flinke og tøffe barn må en se lenge etter. Å be ungene til å vaske ut grus av sårene - dette er ikke mange som klarer det. Og som jeg skrev tidligere, ekstrem gode svømmeferdigheter av alle. Det var en glede å stå ved Badedammen og se lek i vatn. Vår devise om slitsomt, men gøy fikk noen føle på kroppen, og måtte stå over en dag. Da er det bare å trene. For oss er det gull verdt å høre at det var den beste uken i sommerferien og kan jeg påmelde meg allerede til neste år?.

Til slutt, en stor takk til foreldrene, som overlate sine ungene til oss, særlig i disse Corona tidene. Vi tok en grundig vurdering, og prøvde å holde gruppene adskilt. Hvis noen blir syke de nærmeste dagene, dra til legen, ta en Corona test, og informer Josef (SMS/m: 9083 8066) om at dere tok en test. Vi ønsker alle å bidra til at ingen blir smittet.

Vi legger ut noen bilder på https://www.lillomarkaarena.no/gallery/collections (Multisportuka - Bilder), mens det handler mest om fortelling av opplevelser. Vi ser fram til å treffe ungene igjen i siste uken i sommerferie 2021. Og som Gudbrand sier: den beste betaling er gleden i øyene til ungene. Og jeg er fullstendig enig med Gudbrand, vi fortsetter med slitsomt, men gøy med øvelser til hele kroppen.

Til slutt: Gjenglemt tøy ligger på bordet foran huset i Lillomarka Arena. Dra ditt og hent. På søndag ettermiddag flytter vi alt til Lager 1, og kaster det som ikke er hentet om 14 dager. - Vi sees i siste uken i sommerferien 2021


Fra arkivet: Akers Avis Groruddalen 2020

Verdt å lese om mestringsfølelse, samhold og stor idrettsglede fra Akers Avis Groruddalen om årets Multisportuka.Oppmøte alle dager i Lillomarka Arena