Vi er fulltegnet med 200 deltager. Beklager, ingen plasser ledig.
Men, vi har opprettet en venteliste, og kommer å kjøre "første man til mølla" hvis noen må trekke seg:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9E3nSrjntbgxnWoSUq_fFzq-T-nlY5RBGM4Gq4xreUZ6ipw/viewform?usp=sf_link


(opprinnelig invitasjon: https://deltager.no/multisportuka)

"Slitsomt, men gøy".

Vi er fulltegnet med 200 deltager.
(Gå inn på https://deltager.no/multisportuka og start påmeldingen. "Feriens høydepunkt", som mange deltager sier. Våre juniorer gleder seg å ta imot deres barn/unge, og sørge for at enhver blir ordentlig sliten.

Håper at dere kan hjelpe med og sprer budskapet. Takk)

Gudbrand & Josef (på veiene av juniorer i HSIL og Lillomarka ski)

PS: Hvis det skulle vise seg at vi må kansellere pga en ny Corona runde, refunderer vi påmeldingsavgift -60 kr (som er avgift til deltager.no).


Venteliste Multisportuka 2020

Multisportuka.no blir 10-14Aug2020

Vi regner med at vi kan gjennomføre Multisportuka.no - men det blir en god del begrensninger - se:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/5/nsfs-koronaveileder/

Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner IL inviterer 𝗴𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗴 𝗷𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 mellom 𝟵 𝗼𝗴 15 år til Multisportuka, 10-14Aug2020. Vi blir ca 160 deltager, og våre 40 instruktører gleder seg å ta imot deres barn/ungdommer. 

Her blir det aktiviteter/trening hele dagen. Vi har varierte og spennende økter med 𝗿𝘂𝗹𝗹𝗲𝘀𝗸𝗶, 𝘀𝘆𝗸𝗸𝗲𝗹, bryting, 𝗼𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝘀𝗸𝘆𝘁𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴, 𝗸𝗮𝗻𝗼𝗽𝗮𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹, 𝗺𝘆𝗿𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹, 𝗸𝗹𝗮𝘁𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝗯𝗮𝗻𝗱𝘆 𝗽å 𝗿𝘂𝗹𝗹𝗲𝘀𝗸𝗶, 𝗲𝗹𝗴𝗵𝘂𝗳𝘀 og ikke minst diverse morsomme multisportkonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene. Vi har utlån av rulleski for de som ikke har, men gi beskjed ved påmeldingen. 

Vi starter 𝗵𝘃𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗹. 0830. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. Aktivitetene slutter kl. 1530, utøverne hentes innen kl 1600.


Trenger du mer info:
Gudbrand Bakke, m: 9587 2800
Josef Noll, m: 9083 8066

Påmeldingen åpner i mai: http://multisportuka.no

Velkommen til Multisportuka.no

I siste uken i sommerferien organiserer Lillomarka Ski og Høybråten og Stovner langrenn (HSIL) en uke med aktiviteter fro barn mellom 9 og 15 år. Devisen er "slitsomt, men gøy". Det er fokus på nye ting, skiskyting, myrfotball, rulleski, og mye annet.


Levert av IdrettenOnline