Velkommen til å trene i Lillomarka arena

For å bidra til god treningskvalitet for alle og optimal utnyttelse av anlegget ber vi om at alle forholder seg til følgende retningslinjer for bruk av arenaen vinteren 2023/2024: 

- Enkeltpersoner er velkommen til å bruke anlegget når de måtte ønske. Vis hensyn til treningsgrupper, og spesielt til fremtidens skiløpere som tar sine første stavtak i løypa.

- Følgende tider er forbehold klubbene som legger ned dugnadstimer i arenaen: 

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 17-19.30

- Klubber utenfra og andre aktører som ønsker å benytte anlegget kan benytte det til andre tider enn listet opp i punktet over. Vis hensyn til hverandre og spre dere utover.

- Klubber utenfra som skal ha høyintensitetsøkter av god kvalitet bes vente med oppstart til 19.30. Vi ønsker ingen kollisjoner i arenaen. 

- Lillomarka arena er et kommunalt anlegg og vi ønsker at det skal komme alle Oslo-borgere til gode. Vi ønsker derfor ingen kommersiell virksomhet i anlegget. 

Vi er mange frivillige som legger ned mye tid i å vedlikeholde og utvikle arenaen ved siden av å drive klubb, og vi ber om forståelse for at vi ikke har anledning til å svare ut henvendelser og booke treningstider. 

Velkommen til oss, vi håper alle får en flott opplevelse!


Aktiviteter idag

Se alle
Les flere nyheter