Multisportuka 2019

Multisportuka 2019


Tid


Sted

Vis kart

Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner Il’s langrennsgruppe inviterer gutter og jenter mellom 9 og 15 år, født 2004-2010 til Multisportuka.no. Her blir det aktiviteter/trening hele dagen.

Årets Multisportuka avvikles som alltid i siste uke i ferien, dvs. mandag-fredag, 12.-16. August 2019 med base i Apalløkka eller Ammerud idrettshall, i nærheten av Lillomarka arena, Oslo.

Våre ski-juniorer er instruktører og tar deltagerne med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill,myrfotball,klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene.

Vi har utlån av rulleski for de som ikke har, men gi beskjed ved påmeldingen.

Vi starter hver morgen kl. 0900. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. Aktivitetene slutter kl.1600.

Pris pr. deltaker kr. 1600.- som betales ved påmelding. Søskenmoderasjon, kr 2500.- På grunn av logistikk og antall instruktører har vi satt et tak på 160 deltakere. Husk derfor tidligst mulig påmelding for å være sikker på å få plass.